Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Denne kokeboken gjør at du får lyst til å invitere de du er glad i på et herlig måltid. Boken er perfekt for deg som skal ha klubb, forening, har invitert vennegjengen eller familien på middag, eller ønsker å diske opp med digg mat, desserter og drinker til ulike sammenkomster.

Ida Marie Aamot Storbakken er tidligere restaurantkokk og driver den populære matbloggen og Instagram-kontoen Ida Maries mat. I Vennemat hjelper hun deg å lage gode, smakfulle retter uten å stresse hverken før eller etter gjestene har meldt sin ankomst. Alt som kan preppes i forkant er nemlig gull verdt når du får middagsbesøk.

Oppskriftene er beregnet for mange, og du får servert alt fra salater, supper, pasta, gryter, fiske- og kjøttretter, til tapas, sushi, desserter og drinker. Tilbehør og grunnoppskrifter setter prikken over i-en.

Hver oppskrift har utfyllende og detaljerte beskrivelser av hvordan du lager maten, og hva som kan lages i forveien, slik at du lærer og blir bedre på kjøkkenet mens du kokkelerer. Målet er å få deg til å lykkes med matlagingen, kose deg på kjøkkenet og ikke minst - du skal kunne nyte maten sammen med gjestene dine.

Bokdetaljer

Forlag Frisk

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788284370644

EAN 9788284370644

Språk Bokmål

Sider 215

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket