Bli med på et besøk i Reodor Felgens fantastiske verksted, fullt av de mest overraskende, forunderlige og utrolige oppfinnelser. En bok som garantert vil kalle på både humring og gapskratt, og en ideell gavebok for Aukrust-elskere i alle aldre – samt de som vil bli det, i møte med dette overflødighetshornet av kreativitet og fantasi. Fra konstruktøren av Il Tempo Gigante fløt det i tretti år en stri strøm av snurrepiperier til bruk i hverdagsliv og folkestyre. Sykkelreparatøren fra Flåklypa er utvilsomt Norges mest berømte og mest allsidige oppfinner, og i denne boken får vi for første gang stifte bekjentskap med alle hans små og store påfunn. Fra suppeskjeen med lyddemper til den oppblåsbare stortingsmann, den to hundre kilo tunge friluftslighteren eller fjellsikringsroboten Bjartmar (med seksualstyring). Reodor Felgen forutså både kunstig intelligens, hjemmeroboter og politisk dataanalyse mange tiår før dette ble realiteter utenfor Flåklypa. Han har levert løsninger på alt fra statsfinanser («Skattesuger m/kompressor») og telefonterror (telefonrør m/innebygget boksehanske) til parkeringsproblemer (den vertikale buss). Det er bare å slå verkstedsdøren opp og entre en verden full av ekstraordinære og grensesprengende påfunn.
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202846992