Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Her er alt en god vertinne trenger å vite om menyer, oppskrifter og borddekning til 24 festlige anledninger - alt fra intim middag for to til buffet for storselskap og jubileer. Hvis du ikke liker hele menyen, er det i tillegg over 50 alternative oppskrifter, slik at du kan bytte ut og komponere din egen meny. Boken inneholder også nyttige opplysninger om borddekking, bretting av servietter, bordplassering, taler og ikke minst - hvilken vin vi skal servere til maten. Illustrert med lekre fargefotos.
Omtale fra forlaget
Her er alt en god vertinne trenger å vite om menyer, oppskrifter og borddekning til 24 festlige anledninger - alt fra intim middag for to til buffet for storselskap og jubileer. Hvis du ikke liker hele menyen, er det i tillegg over 50 alternative oppskrifter, slik at du kan bytte ut og komponere din egen meny. Boken inneholder også nyttige opplysninger om borddekking, bretting av servietter, bordplassering, taler og ikke minst - hvilken vin vi skal servere til maten. Illustrert med lekre fargefotos.
Forlag Memo forlag
Utgivelsesår 1987
Format Innbundet
ISBN13 9788252709117
EAN 9788252709117
Språk Bokmål
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket