Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg mattradisjoner fra Brekken ved Røros. Til langt utpå 1960- tallet var det vanlig å utnytte alle ressurser i matstellet: fisken i sjøene, alt spiselig i naturen og alle deler av dyret. Boka følger årstidene og til slutt tar den med oppskrifter på hverdagskost og festmat. Med oppskrift- og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka tar for seg mattradisjoner fra Brekken ved Røros. Til langt utpå 1960- tallet var det vanlig å utnytte alle ressurser i matstellet: fisken i sjøene, alt spiselig i naturen og alle deler av dyret. Boka følger årstidene og til slutt tar den med oppskrifter på hverdagskost og festmat. Med oppskrift- og stikkordregister.
Forlag Snøfugl
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788270832309
EAN 9788270832309
Omtalt sted Sør-Trøndelag
Språk Bokmål
Sider 72
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket