Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer Lysebu i Nordmarka hvor kjøkkensjef Ove Olsen har grunnlagt sitt nye nordiske kjøkken ved å kombinere det fremste innenfor norsk og dansk mattradisjon og Nordens beste råvarer. I denne boka har han samlet en stor del av sine oppskrifter. Rottem forteller om Lysebus historie, og om sitt forhold til stedet, maten og vinen. Har register.
Omtale fra forlaget
Boka presenterer Lysebu i Nordmarka hvor kjøkkensjef Ove Olsen har grunnlagt sitt nye nordiske kjøkken ved å kombinere det fremste innenfor norsk og dansk mattradisjon og Nordens beste råvarer. I denne boka har han samlet en stor del av sine oppskrifter. Rottem forteller om Lysebus historie, og om sitt forhold til stedet, maten og vinen. Har register.
Forlag Messel forlag
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788276310627
EAN 9788276310627
Omtalt sted Norden
Språk Bokmål
Sider 175
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket