Veiviseren

en håndbok for foreldre med barn i skolen

av (forfatter), Svein Liane (forfatter) og Thore Hansen (illustratør).

Portal 2009 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Med denne boken ønsker forfatterne å gjøre det lettere for foreldre å forstå skolen slik den er i dag. I boken står det blant annet om følgende tema: Hvordan er skolen bygget opp? Hvordan kan jeg få kontakt med lærerne? Når bør jeg ta kontakt med skolen? Hva betyr alle faguttrykkene lærerne bruker? Hvilke rettigheter har barnet mitt og jeg som forelder? Hva gjør jeg når jeg møter uforutsette og utfordrende ting i skolen? Hvordan går jeg fram når barnet mitt møter vanskeligheter? Hvilket hjelpeapparat finnes i tillegg til skolens eget? Boken er lettfattelig skrevet, og er like aktuell enten du har barn i 1. eller 10. klasse.

Omtale fra forlaget

Dette er boken for deg som er eller ønsker å være engasjert i foreldrearbeid på skolen. Den vil ha spesiell appell til deg som sitter i foreldrenes arbeidsutvalg (FAU), bidrar som klassekontakt, eller er opptatt av å være en god støttespiller for ditt barn gjennom de 10 årene det går i grunnskolen. Skolen er annerledes i dag enn da vi som nå er foreldre gikk på skolen. Som foreldre kan vi bli usikre når vi ikke forstår begrepene som brukes eller ikke kjenner til hvilke rettigheter barna har. Med denne boken ønsker forfatterne å gjøre det lettere å forstå skolen. En slik forståelse vil skape trygghet når du engasjerer deg i barnas skolehverdag. I boken står det blant annet om følgende tema: Hvordan er skole bygget opp? Hvordan kan jeg få kontakt med lærerne? Når bør jeg ta kontakt med skolen? Hva betyr alle faguttrykkene lærerne bruker? Hvilke rettigheter har barnet mitt og jeg som forelder? Hva gjør jeg når jeg møter uforutsette og utfordrende ting i skolen? Hvordan går jeg frem når barnet mitt møter vanskeligheter? Hvilket hjelpeapparat finnes i tillegg til skolens eget? Boken er lettfattelig skrevet, og er like aktuell om du har barn i 1. eller 10. klasse. Forfatterne har arbeidet som lærere, sosiallærere og spesialpedagogiske veiledere i over 30 år og har blitt brukt som ressurspersoner både ved Universitetet i Oslo og Høgskolen i Østfold. Boken kan kjøpes i bokhandelen. Dersom dere ønsker å kjøpe 10 bøker eller mer, kan dere henvende dere direkte til forlaget (post@portalforlag.no), og dere vil bare betale kr. 130,- per bok + frakt.

Bokdetaljer

Forlag Portal

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788292712269

EAN 9788292712269

Språk Bokmål

Sider 76

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket