Veier til hverandre

livskvalitet, kommunikasjon, samspill

av (forfatter).

Orion 2001 Innbundet

Kjøp boka hos ark.no

Forfatteren mener at god kommunikasjonsevne kan bli ditt viktigste verktøy for å oppnå økt livskvalitet og større glede i samspillet med andre mennesker. I denne boken tar han for seg en rekke utfordringer i vår kommunikasjon med partner eller ektefelle, slekt og familie, venner, barn, kolleger og folk vi ellers møter på vår vei. Han peker på muligheter for å forstå hverandre bedre, og beskriver teknikker for å oppklare misforståelser, bygge broer over ulikheter, og nå helt inn til hverandre. Boken inneholder mange praktiske råd.

Veier til hverandre
God kommunikasjonsevne kan bli ditt viktigste verktøy for å oppnå økt livskvalitet og større glede i samspillet med andre mennesker,, mener Ulf-Arvid Mejlænder. I denne boken tar han for seg en rekke utfordringer i vår kommunikasjon med partner eller ektefelle, slekt og familie, venner, barn, kolleger og folk vi ellers møter på vår vei. Forfatteren peker på muligheter for å forstå hverandre bedre, og beskriver teknikker for å oppklare misforståelser, bygge bro over ulikheter, og nå helt inn til hverandre. Bokens utgangspunkt er at vi alle kan utvikle vår kommunikasjonsevne for å få et bedre liv. Den gir lyst til å prøve, og inneholder mange praktiske råd for å lykkes.

Forlag Orion

Utgivelsesår 2001