Veien videre

Schibsted 2014 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Amanda og Mathias skal gifte seg, og er begge innstilt på at de ikke skal gå til sengs med hverandre før bryllupsnatten. Men det er ikke så lett når følelsene tar overhånd ... All blyghet var borte da Mathias varsomt åpnet knappene i blusen hennes. Amanda hjalp til med å trekke den nedover skuldrene. Han fomlet med å avdekke brystene hennes, men omsider duvet de foran ham med strittende brystvorter. . Gud, som jeg vil ha deg! Jeg vil ha deg, Amanda! Nå var det Mathias' tur til å jamre. . Jeg kunne ha tatt deg på benken her og nå, men jeg ... han hev etter pusten, . jeg vet at vi må vente. Å, søteste du, la oss gifte oss snart - jeg holder ikke ut! Gabriella har innsett at Christian er den rette for henne, og har svart ja på frieriet hans. Egentlig burde hun bare vært lykkelig, men hvordan kan hun det når Emmeli er hardt skadet og svever mellom liv og død?

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 2014

Serie Der vinden hvisker (15)

Genre Romantikk Historisk litteratur

Omtalt tid 1900-1914

Omtalt sted Vestfold

Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

En spennende og mystisk serie som avslører store hemmeligheter i en bygd hvor alle er opptatt med å holde fasaden.

Hemmeligheter og mysterier blir avslørt i et hesblesende tempo i denne serien. Savner å høre litt mer om store følelser som kjærlighet og lidenskap spesielt fra hovedpersonen selv, Gabriella. Men alt i alt en svært spennende serie med mye mysterier som viser at Torill Thorup behersker kunsten til fulle!

Det er også mye dramatikk som skjer underveis, og Torill berører mange vanskelige temaer som jeg synes er flettet fint inn i handlingen. Digger måten hun veksler mellom fortid og nåtid. Det gjør historiene til en helhet som er vanskelig å la være å rive seg med i. Mest av alt føler jeg at jeg ble best kjent med Emmeli, Ida og Amanda enn Gabriella. Gabriella holder godt på sine hemmeligheter....

Eline Myklebust Madsen har med stødig hånd laget noen nydelige illustrasjoner til omslagene.
​Tusen takk, Torill Thorup for historien om Gabriella og de andre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Svermere" av Torill Thorup
  • "Lengselens lenker" av Elin Brend Johansen
  • "Skyggen av en mistanke" av Elin Brend Johansen
  • "Skjebnetid" av Elin Brend Johansen
  • "Rettergangen" av Elin Brend Johansen
Alle bokanbefalinger for dette verket