Dokumentariske historier om veteraner i tjeneste og hverdag.
Forfatteren av denne boken har hele 10 år i internasjonale operasjoner, med tjeneste hvor risikoen for liv og helse har vært stor. Han har tjeneste fra Midtøsten, Balkan og Afghanistan. Han forteller i detalj om hva krig og grusomheter har kostet og forandret livet hans, hvordan livet fortoner seg med diagnosen PTSD (posttraumatisk stress-syndrom).
Han forteller også om de veteraner som aldri har fått annerkjennelse og oppreisning. Hvordan disse har blitt behandlet av Staten Norge opp gjennom årene. Og om en spesialist i arbeidsmedisin uten legelisens og autorisasjon, som har blitt benyttet av Statens Pensjonskasse til å avgjøre det videre livet til syke veteraner.
Han arbeidet for ICTY (krigsforbryter domstolen for tidligere Jugoslavia) i flere perioder sammen med et britisk rettsmedisinsk team.
Forlag Licentia
Utgivelsesår 2016