Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder kjøttfrie retter fra hele verden og for alle anledninger, enten det er en avslappet sen frokost, formell middag eller alfrescomat. Grunnteknikken blir forklart ved hjelp av trinn-for-trinn bilder, det gis råd i valg av råvarer og lagring av disse, og oversikt over kjøkkenutstyr og hvordan disse brukes. Med menyforslag og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Mer enn 100 inspirerende gourmet-oppskrifter med lekre illustrasjoner. Boka dekker en omfattende samling av internasjonale vegetarretter for alle ganer og anledninger. Grunnteknikkene forklares ved hjelp av trinn-for-trinn bilder.
Forlag Damm
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788251205566
EAN 9788251205566
Språk Bokmål
Sider 168
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket