Omtale fra forlaget
From creamy and mild to sharp and sliceable, 60 dairy-free and delicious cheeses to make at home.
It isn't necessary to be intimidated by the idea of making cheese-vegan cheese is simple and straightforward with clean, basic ingredients. Here, Jules Aron shares the tricks of the trade for making sauces, cheese you can grate or slice, and soft spreadable options, using homemade nut milks, vegetables and natural helpers like carrageenan, agar-agar and nutritional yeast. Her flavoursome creations are enhanced with herbs and spices and run from incredibly easy to more complex, mimicking familiar cheeses, including: French-Style Brie, Herbed Feta, Aged Gruyere.
Armed with tips for building the perfect cheese plate and drink pairings, budding vegan cheese-makers will be ready to wow even the pickiest cheese lover.
Forlag Countryman Press
Utgivelsesår 2017
Format Innbundet
ISBN13 9781581574036
EAN 9781581574036
Språk Engelsk
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket