Det har blitt høst i den lille landsbygda Eldsala, og det har ikke skjedd noe uvanlig siden sommerens zombiefeber. Men så begynner mystiske ting å skje. Flammer blusser opp i skogen hver eneste natt, og det er grunn til å tro at noen tenner på med vilje. På samme tid begynner store ulver å luske rundt i landsbygda.
Men det er noe mistenkelig med ulvene. Hvorfor har de våt pels og lysende, grønne øyne? Kan det være varulver som flokker rundt husene og venter på en mulighet til å angripe? Herbert og bestevenninnen Sally må nok en gang løse et farlig mysterium.
Utgivelsesår 2018
ISBN13 9788203263828
EAN 9788203263828
Serie Zombiefeber (2)
Genre Grøssere
Adskillig bedre enn "Zombiefeber" som kom i 2017, det eneste som trekker mye ned her er grunnen til at vannulvene (joda!) forsvinner... Det blir for enkelt rett og slett, men ellers er den både spennende og godt skrevet for litt større barn.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket15 bokelskere følger dette verket.