Vi følger Odd Bjørungs mange opp- og nedturer i livet. Vekten gikk ofte ned, men sakte la kiloene seg på igjen. Odd prøvde det meste; Slankekurs, lavkarbo, slankesprøyte og ballong i magen. Da vekten passerte 160 kilo – var det nok! Odd tok en bestemmelse om å utvikle sine egne vektreduksjons retter, det skulle være mat med like god smak, men med færre kalorier. Sist, men ikke minst; Han spiste det han pleide å spise, men endret kun litt på tilberedningen og råvarene. Som faglært kokk hadde Odd de beste forutsetninger for å utvikle rettene du finner oppskrift på i boken. Det ga resultater, Odd gikk ned over 60 kilo på to år.Mer enn en kokebok!Vi følger Odd’s realisering av sin drøm om å bygge et eget livsstilsenter på Beitostølen; «Diamanten». Her kan folk bli guidet til varig livsstilsendring – basert på Odds egen erfaring og eget vellykket resultat. «Jeg har laget boken for å hjelpe andre slik at jeg selv holder vekten. Mitt håp er at denne boken kan være til inspirasjon – slik at du kan lage den maten du pleier å spise, og gå ned i vekt ved kun å endre noen av råvarene og tilberedningen» forteller Odd Bjørung.
Forlag Kapabel
Utgivelsesår 2025