Vanen, viljen og valget

en psykologibok om avhengighet og mestringstillit

av (forfatter).

Gyldendal akademisk og Skaff 2015 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er både en bok om å høre på klientens fortellinger, men også en metodisk veiledning for praktisk arbeid med avhengighet og mestring. Avhengighet handler om stoffer vi tilfører kroppen, men også om rus som kommer innenfra, gjennom sex, spill, shopping, arbeid og trening. Avhengighet kan ødelegge folk, men er samtidig både nødvendig og positivt. Med register.

Omtale fra forlaget

Hva er avhengighet? Og hvordan forstår vi begrepet i vår tid? Avhengighet handler selvsagt om stoffer vi tilfører kroppen, men også om rus som kommer innenfra, gjennom sex, spill, shopping, arbeid og trening . og mye mer. Avhengighet kan ødelegge folk, men er samtidig både nødvendig og positivt. For vi trenger andre mennesker, dyr eller naturen
uavhengighet er en ensom situasjon.Vanen, viljen og valget er både en bok om å høre på klientens fortellinger, men også en metodisk veiledning for praktisk arbeid med avhengighet og mestring. Den er samtidig et tankevekkende og interessant utgangspunkt for å reflektere over menneskets psykologi.Hallgeir Brumoen er førstelektor ved Høgskolen i Lillehammer, og har over mange år arbeidet med avhengighet både som kliniker og i undervisningssammenheng. Tidligere har han utgitt boken Bygging av mestringstillit (Gyldendal Akademisk, 2000).

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk Skaff

Utgivelsesår 2015

Format Heftet

ISBN13 9788213030700

EAN 9788213030700

Språk Bokmål

Sider 260

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket