Valping

drektighet, fødsel og valpestell

av (forfatter) og Tove Solberg (forfatter).

Landbruksforl. 2005 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka tar for seg paring, drektighet og fødsel, komplikasjoner som kan oppstå, stell av valper, veiledning av valpekjøpere, genetikk, ansvar, rettigheter, plikter og regler. Den vil kunne hjelpe deg å møte utfordringene både i planlegginga av oppdrettet, gjennomføringa og prosessen med å selge valpene.

Omtale fra forlaget

Årlig registreres det om lag 25 000 hunder i Norsk kennel Klub - og alle må først fødes! For mange oppdrettere er dette nærmest en livsstil, mens for andre er prosessen mer eller mindre veloverveid. Uavhengig av utgangspunktet er behovet for kunnskap og informasjon stort. Selv om en valpefødsel er en fascinerende opplevelse, fylt med undring og respekt for tispa, kan veien være kort til fortvilelse og "tusen" ubesvarte spørsmål. Enten du er en erfaren oppdretter eller planlegger ditt første kull, vil "Valping - drektighet, fødsel og valpestell" hjelpe deg å møte utfordringene helt fra planlegging av paringen og frem til valpene drar av gårde med nye eiere. Boka er praktisk og enkel å finne frem i - også mens du står lent over valpekassa og lurer på om fødselen går som normalt. Anne L. Buvik og Tove Solberg har lang erfaring som oppdrettere. De har med dette skrevet en praktisk og lettfattelig bok om temaer som favner paring, drektighet og fødsel, komplikasjoner, stell av tispa og valpene, veiledning av valpekjøperne, genetikk og regler knyttet til oppdrettet. Boka er skrevet i samarbeid med veterinærer.

Bokdetaljer

Forlag Landbruksforl.

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788252929263

EAN 9788252929263

Språk Bokmål

Sider 123

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket