Boka forklarer alle de viktigste fenomenene innenfor meteorologien. Den skildrer ulike klimatyper og langsiktige klimaendringer, og forklarer de mange atmosfæriske kreftene som har betydning for været. Har ordliste og register.
Velkommen til en spennende reise i værets historie! Været er et globalt fenomen, og et av menneskehetens vanligste diskusjonstema. Om vi er bevisst det eller ikke er været med på å prege oss og det livet vi lever. Enten det er skjønnheten i en skyformasjon eller symmetrien i regnbuen, eller det er de voldsomme kreftene i et tordenvær eller en ødeleggende orkan, så forteller det oss at det er enorme krefter i sving, med stor virkning på menneskenes liv. Denne boken forklarer alle de viktigste fenomenene innenfor meteorologien. Den skildrer ulike klimatyper og langsiktige klimaendringer og forklarer de mange atmosfæriske kreftene som har betydning for været. Boken oppsummerer også den nyeste forskningen omkring dagens klimaforandringer.Oversatt av Steinar Moen
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788205332096
EAN 9788205332096
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.