Vårt valg

løsninger på klimakrisen

av (forfatter) og Irene Inman Tjørve (oversetter).

Versal 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.67 (3 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken gir forfatteren et sammendrag av alle de mest effektive løsningene som er tilgjengelige for oss i dag, og som til sammen kan løse klimakrisen. Her omtales blant annet energikilder, levende systemer, energibruk, hindringer vi må forsere og informasjonens makt. Med register.

Omtale fra forlaget

Verdens fremste talsmann for klimasaken er endelig tilbake! Vårt valg fortsetter der suksessen En ubehagelig sannhet sluttet og utgjør et visjonært veikart for å løse verdens største utfordring.

Denne boken vil være selve rammeverket for den videre debatten verden over, og gir oss argumentene for å se klimakrisen som den unike muligheten den er: Det er krisen vi står overfor som tvinger verden til kollektivt å ta tak i en rekke varige årsaker til nød og lidelse, og til å legge grunnlaget for at kommende generasjoner kan leve sunnere, tryggere og bedre enn vi selv gjør i dag. Vårt valg presenterer de nødvendige valgene vi må ta - både som enkeltmennesker, som nasjoner og som én klode - for å redde Jordens økosystem og skape en bærekraftig grønn økonomi. Dette er vårens viktigste bok!Al Gore er miljøvernforkjemper og tidligere folkevalgt i Representantenes hus i USA, og senere i Senatet. Han tjente som visepresident i åtte år under Bill Clinton. I 2007 ble Gore sammen med FNs klimapanel tildelt Nobels fredspris.Versal har tidligere utgitt hans internasjonale bestselger En ubehagelig sannhet (2007).

Bokdetaljer

Forlag Versal

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788281880412

EAN 9788281880412

Språk Bokmål

Sider 414

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

6 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket