Mediemeldingen i 1993 oppsummmerer en utvikling hvor teknologi og internasjonal medieindustri vil styre hovedtyngden av økende mengder underholdning og informasjon i fremtiden. Både våre egne og internasjonale erfaringer med de nye billedmediene tilsier at det er på tide å drøfte grenser for hvor langt billedmediene skal få trenge inn i vår hverdag og vårt samfunnsliv. I denne boka drøfter forfatteren disse grensene, og ser fremover i tid, på hva som kan skje dersom man unnlater å sette grenser.
Utgivelsesår 1993
ISBN13 9788205218055