Vår kjære potet

fra norsk hverdagskost til eksotisk selskapsmat

av (forfatter) og Elena Akopian (illustratør).

Kolofon 2008 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter på ulike potetretter. Boka inneholder også en innledning med historikk og informasjon om ulike potetsorter, potetens sammensetning og poteter og slanking.

Omtale fra forlaget

At vår kjære og svært anvendelige potet kan brukes til så mangt, er neppe noen nyhet. Men vi kan gjøre så uendelig mye mer med den enn å koke, bake eller steke den. Selvfølgelig har forfatteren med oppskrifter på forskjellige typer potetmos og lekre pureer, sufleer og potetsalater, likeså våre hjemlige raspeballer, komper og potetklubb. Men hvorfor ikke prøve noen av de mer spennende og eksotiske rettene som italienske potetballer med innbakte krutonger, israelske pannekaker eller indiske yoghurt- poteter? Eller noen av de lekre suppene og kakene med potet som en viktig ingrediens?

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788230004937

EAN 9788230004937

Språk Bokmål

Sider 122

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket