Boka inneholder oppskrifter på salater.
Kokebøker under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekker presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic et Gourmande. Kokebokserien presenterer raffinerte oppskrifter på ELLEs moderne og trendy vis, og blander smak med livsstil. Du er herved invitert til å utforske et helt univers av sprø, fargerike og smaksrike salater som byr på overraskelser. Er du på jakt etter en salat som du kan servere "ved siden av" en rett? Eller har du lyst til å leke deg med ingrediensene og blande "litt av hvert"? Eller hva med å kaste seg uti noe helt nytt? Da bør du ta en titt på kapittelet "noe helt nytt". Salat med wakamétang og agurk, varm potetsalat med klippfisk, chèvre-salat med jordbær, reke- og aprikossalat med grønn chili eller purre med sjøkreps og epledressing - i denne kokeboken vil du garantert finne noe du liker.
Forlag Pantagruel
Utgivelsesår 2011
Serie Samlingen chic & gourmand
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.