Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatterne har snakket med norske entusiaster som satser på god kvalitet, økologi og dyreetikk, og laget mat av råvarene deres. Her presenteres entusiastenes oppskrift på gode råvarer, og kokkenes oppskrifter. Det gis også vintips til hver råvare.
Omtale fra forlaget
Forfatterne har snakket med norske entusiaster som satser på god kvalitet, økologi og dyreetikk, og laget mat av råvarene deres. Her presenteres entusiastenes oppskrift på gode råvarer, og kokkenes oppskrifter. Det gis også vintips til hver råvare.
Forlag Pepper
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788292527054
EAN 9788292527054
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket