Den perfekte boka for alle unge fotball-fans! I Fotballskolen - Utrolige helter møter du de største navnene og lagene i fotballens historie. Her kan du lese om store (og små) fotballhendelser. Oppdag utrolige historier om helter som Messi, Ronaldo, Klopp og Rapinoe, men også fortellingen om hunden som hjalp laget sitt å vinne ligaen og laget som vant mesterskapet med det aller siste sparket i kampen. En blanding med historier om de beste spillerne, krydret med virkelige sprø, herlige og morsomme hendelser. Les om Erling Braut Haalands utrolige føtter, Marcus Rashfords engasjement for fattige barn, og Ana Romeros heltemodige innsats også utenfor banen. Alex Bellos og Ben Lyttletons fotballbok inneholder mange spennende fun-facts for alle fotballinteresserte, og passer godt for barn i alderen fra 9 til 12 år.
Utgivelsesår 2022
ISBN13 9788202766238