En besvikelse blev detta som inte riktigt svarade upp mot mina förväntningar. Eller var det jag som hade önskat mig för mycket?
Det finns en hel del bra exempel såsom hur otrevligt det kan bli att sitta och fika under ett körsbärsträd där fåglarna kalasar på bären...
MEN Det är en bok som är svårläst. Jag citerar ur hur man kan hålla ogräs ur sina rabatter: "Plantera marktäckare under buskar och träd för att förhindra ogräs. Välj marktäckare som breder ut sig snabbt." Bra tänker jag och letar direkt efter en lista på förslag på dylika marktäckare. Finns inte! Så där står jag med lång näsa utan att ha blivit klokare.
Dessutom är inte häftad inbindning en höjdare då ett blad ramlade ur denna så nya och inte särskilt sönderlästa bok.
Sedan är växtvalet lite väl dåligt för oss som inte bor i zon 1-4. Vackra bilder dock på bl a en ullungrönn som jag har haft två av och som nu finns en liten gren av kvar av på ett av dem efter att ha varit planterade i vårt tuffa läge sedan några år. Så synd att vi inte kan räkna med den prakten....