Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder 100 oppskrifter på turmat for hele familien. Du får også tips og råd om valg og bruk av utstyr. Har register.
Omtale fra forlaget
God mat smaker best i friluft! To erfarne friluftsmennesker deler sine erfaringer.
Måltidet er ofte høydepunktet på turen. Er man på tur med barn, er bålet og maten langt viktigere enn hvor langt man har gått. Her får du 100 enkle oppskrifter på velsmakende og variert turmat for hele familien. Noen av matrettene trenger litt forberedelse hjemme, men det meste lages ute. Flere oppskrifter gjør at du kan nyttiggjøre deg naturen som spiskammer. Du lærer også å bake det optimale turbrødet, som holder seg godt en hel uke. Boken har også tips til hvordan du skal proviantere på lange turer, når vekt og energiinnhold har betydning, og hvordan du med enkle midler kan piffe oppkjedelig ekspedisjonsmat. Boka gir deg gode råd om hva du trenger av utstyr for å lage mat ute, enten du satser på bålet som varmekilde eller et kokeapparat.
Esben Johansen er kokk og ivrig friluftsmann, han er ansvarlig for matspalten i bladet Friluftsliv, og har testet oppskriftenepå tur ? mange ganger.
Cecilie Skog har spist flere måltider i friluft enn de fleste, og har omfattende erfaring fra korte og lange turer i forskjellig type natur.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2012
Format Heftet
ISBN13 9788205419339
EAN 9788205419339
Språk Bokmål
Sider 164
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket