Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder over hundre oppskrifter som viser hvordan friske urter kan brukes i matlagingen for å lage fargesterk og smaksspennende mat.
Omtale fra forlaget
De fleste av oss vet at rosmarin og lam ikke kan slå feil eller at tomat og basilikum smaker deilig sammen. Men som alltid er det de uventede kombinasjonene som gir det mest
spennende resultatet. Og det aller beste resultatet får du med friske urter. Inspirerende bilder og instruktive forklaringer gjør det enkelt å være en god kokk! Boken inneholder drikke, saus og salsa, grønnsaker, salater og småretter, poteter, ris og pasta, kjøtt og fjærkre, fisk og skalldyr, desserter, brød og kjeks, blomster, sylting og hermetisering i tillegg til tips og råd.
Forlag Orion
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788245807264
EAN 9788245807264
Språk Bokmål
Sider 141
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket