Urobarnet

en optimistisk fortelling om et hyperaktivt barn

av (forfatter).

Damm 2001 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Birte var svært urolig som barn, og boka forteller om hvilke problemer foreldrene sto overfor når de ville ha hjelp til sin datter. Den følger foreldrenes kamp med det offentlige, viser hvordan hjelpeapparatet fungerer på godt og vondt og hvordan Birtes hyperaktivitet ble dempet ved at hun fulgte en spesiell diett.

Omtale fra forlaget

Finnes det noen effektiv behandling for hyperaktivitet hos barn? Har barnehager og skoler rett til bare å kvitte seg med "problembarn"? Hvilke rettigheter har hyperaktive barn? Hva kan foreldre bestemme?#11;Dette er historien om urobarnet Birte og hva hun og foreldrene gjennomlevde. Sølvi Bryde forteller nøkternt og medrivende om små og store problemer som kan oppstå rundt et urobarn som krever oppmerksomhet og omtanke 24 timer i døgnet. Vi er alle glade i barna våre, men det krever litt mer enn vanlig når besteforeldre synes barnebarnet er en pest og en plage, når barnehage og psykologisk hjelpeapparat setter spørsmålstegn ved hvor egnet man er som foreldre, når alle andre snur ryggen til og så tydelig viser at urobarnet er uønsket og belastende.#11;I en slik situasjon er det godt å ha trofaste venner som til og med vet råd! Det viste seg at ordtaket om at vi blir det vi spiser, i høyeste grad gjelder hyperaktive barn! Her er den spennende historien om hvordan forfatteren fant frem til det som skulle bli Birtes redning. Bakerst i boken finner du forfatterens tanker om hyperaktive barn, og matlisten som hjalp Birte.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788251784498

EAN 9788251784498

Språk Bokmål

Sider 143

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket