Omtale fra forlaget
Årets vinner Best in the World - Gourmand World Cookbook Awards!
Nå er det fritt frem for prisbelønnet salt karamell- og sjokoladekake, Key Lime Pie og Red Velvet Cake. For ikke å snakke om typiske amerikanske frokoster som pannekaker med lønnesirup, vafler og blåbærmuffins. Boken med over 50 oppskrifter nærmest dufter av nybakt pai og kanelsnurrer. Den er råtøff i uttrykket med kakene lekkert presentert mot det californiske laid-back-livet som levende bakteppe.
Konditor, mesterkokk og forfatter Roy Fares elsker den amerikanske vestkystkulturen, og spesielt Los Angeles-området. Han har tatt utgangspunkt i de klassiske kakeoppskriftene og utviklet dem i retning av et tydeligere smaksbilde og redusert noe på sukkermengder - en bevisst tilpasning til skandinaviske preferanser.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788202444358
EAN 9788202444358
Språk Bokmål
Sider 173
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket