I denne boka møter du de yngste dyrene i Dyreparken – ulvevalper, sjimpanseunger, lekne tigre og mange andre. Hva gjør gepardunger når de skal leke? Hvor høy er en nyfødt sjiraff? Hvor sover de små orangutangene? Svarene finner du her. Med stor skrift og lett forståelig faktastoff, egner denne boka seg til både høytlesing og egenlesing. De unike bildene slipper leseren tett på dyreungene og viser Dyreparkens engasjement for å bevare mangfoldet i naturen. Agnes-Margrethe Bjorvand (f. 1969) er lærer, forsker, formidler og oversetter. Bjorvand jobber ved Universitetet i Agder. I 2015 debuterte hun som barnebokforfatter med biografien Astrid Lindgren, illustrert av Lisa Aisato.
Forlag Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår 2019
ISBN13 9788241919046
EAN 9788241919046
Omtalt person Kristiansand dyrepark
Flotte fotografier av 13 ulike dyreunger som lever i Kristiansand dyrepark. Man blir kjent med noen av de mest kjente dyreartene som f.eks. ulveunger, sjimpanser, gepard, sjiraffer, kamel og kongesnok. Faktaopplysninger om størrelse og vekt ved fødsel, oppvekst, mat og sovevaner. Boken passer fint til høytlesning fra 3 års alder, men også fin til lesetrening for 1, 2 og 3 trinn.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.