Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter med tips om variasjoner. Maten er lett å lage, og ingrediensene er lette å få tak i. Med register.
Omtale fra forlaget
Alle ungdommers drømme-kokebok! Aioli, bruchetta, raspeballer, bacalao, paella, tex-mex, fårikål, brownies, smootie og pannekaker i mange varianter... Mmm... Hjemmelaget mat er best! Og det aller beste er god mat laget sammen med gode venner. Denne kokeboka inneholder spennende oppskrifter på mat som ungdom vil elske, og de kan boltre seg i all verdens variasjoner.Ung & sulten inneholder hele spekteret fra mormors kjøttkaker til de hotteste «nye tradisjonene» fra det internasjonale kjøkkenet. Boka gir en rask innføring i basisteknikker, og har gode oppskrifter på middager, småretter, desserter og kaker.De unge kokkene, Anne-Lise Espeseth Solheim og Elisabeth Hjønnevåg, har erfaring fra Hotel Continental og Restaurant Oro i Oslo og har begge vært med i tv-programmet Barmeny på NRK. Resten av gjengen bak boken jobber med ungdomsmagasinet Klikk Libresse.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2004
Format Spiral
ISBN13 9788205330252
EAN 9788205330252
Språk Bokmål
Sider 79
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket