Under nordlyset
Hva skjer når man endelig finner stedet man hører til?
Da Trice flytter til Island for å jobbe som lege er det helt uvitende om hva som venter henne. Etter en oppvekst i fosterhjem har hun aldri følt seg riktig hjemme noe sted, men det endrer seg da hun lander på Island. Det skader så klart heller ikke at vikingen av en kollega – Drake Stevensson – får henne til å føle seg tryggere enn hun har gjort noen gang. Lidenskapen mellom dem kan smelte selv den tøffeste isbre, men Drake har ikke planer om å bli værende på Island ...
Bryllupsdrømmer ...
Miniserie: Legene i Swallowbrook (1)
Vil ønsket hennes om et julebryllup endelig gå i oppfyllelse?
Da doktor Libby Hamilton blir tilbudt å bli deleier i Swallowbrooks legeklinikk, er det en livslang drøm som går i oppfyllelse. Hun er overlykkelig ... til hun plutselig står ansikt til ansikt med mannen hun har gjort alt for å glemme: Nathan Gallagher, den nye kollegaen og naboen – og han som avviste kjærlighetserklæringen hennes da de var tenåringer.
Akutt-tilfeller og nødssituasjoner! Men også romantikk, lengsel og en og annen bryllupsklokke som kimer … Bryllupsdrømmer er første bok i miniserien Legene i Swallowbrook.
Forlag Harlequin
Utgivelsesår 2025
Format EPUB
Serie Legene i Swallowbrook (1)
Språk Norsk bokmål