"Så en dag satte jeg ambisjonene mine på hodet: Snu. Ikke reise langt i én retning, men stoppe opp og dra dit solen aldri skinner." Sammen med Steve Duncan, en lokal urban explorer, legger Erling Kagge ut på en tur gjennom New Yorks kloakk, fra nord i Bronx, via Manhattan, med Atlanterhavet som mål. Leseren tas med på en slentrende, essayistisk og utforskende reise, og gjennom forfatterens tanker om hva han ser og opplever får vi et nytt blikk på en av verdens mest interessante storbyer. Turen blir også en reise i hans eget liv, og en refleksjon over hvor meningen og lykken er å finne.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2012
Omtalt sted New York
Denne ble jeg litt skuffet over. Hadde forventet meg en spennende fortelling og skildringer av den dirty indergrunnen i New York, men fikk alt for mye kvasifilosofisk og selvopptatt pjatt fra Kagge på kjøpet. Men den har sine øyeblikk.
Som den dedikerte Kiki Strike-fan jeg er, må jeg jo lese denne for å se om de beveger seg på noen av de samme stedene. Er spent!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket19 bokelskere følger dette verket.