Under leidarstjernens skinn

av (forfatter) og Hans J. Rosenfeld (illustratør).

1stWave Books & Art 2015 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I Rosenfelds tredje roman i serien om Torgils Leifson og vikingtiden, er vi kommet til året 1014, i "UNDER LEIDARSTJERNENS SKINN". Svein Tjugeskjegg er død og kong Adalråd av England vil ta tilbake landet sitt med hjelp fra Olav Digre. Torgils og vennene hans velger å reise på handelsferd mot nord i stedet for å bli med Olav Digre til England som leiesoldater. Ferden mot nord er lang og full av farer. De kommer ut for uvær og driver i land i Vinland der de møter kjentfolk. Omsider kommer de til Grønland der Torgils endelig møter sin far, Leif Eirikson og sin farfar, Eirik Raude. Men ikke alt er rosenrødt på Grønland og nye eventyr venter der.

I Rosenfelds første roman "MEROVINGERNES SKATT", kommer Torkjel ut for en ulykke og mens han ligger i koma, forteller han hele historien om Torgils som levde 1000 år tidligere. I oppfølgeren "VESTERHAVSVIKINGER" våkner Torkjel tusen år tilbake i tid og opplever det som egentlig skjedde som den 13 år gamle Torgils Leifson.

Hans J. Rosenfeld er født i 1945 og bor på Ås i Akershus, der han studerte ved Universitetet for miljø- og biovitenskap. I hele sitt voksne liv har han vært forsker og tok doktorgraden innen fagområdet mat- og plantevitenskap. Etter å ha publisert utallige vitenskapelige arbeider våknet interessen for å skrive romaner. .Merovingernes skatt" er hans første bok i serien med oppfølgeren "Vesterhavsvikinger" og "Under leidarstjernens skinn" som den tredje av bøkene i serien om Torgils Leifson.

Bokdetaljer

Forlag 1stWave Books & Art

Utgivelsesår 2015

Format Innbundet

ISBN13 9788293263104

EAN 9788293263104

Serie Torkjel/Torgil (3)

Genre Historisk litteratur

Omtalt tid Middelalderen

Språk Bokmål

Sider 401

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket