Bokbinderen Richard Tuke ble som liten reddet fra en som anså ham for å være en trussel. Richard ble en dyktig håndverker, og som ung mann kommer han tilbake til stedet der han ble født. Der oppdager han hvem han er og blir minnet både om sin jordiske og sin åndelige arv. Thomas Wingfold blir til stor hjelp for Richard. Dette er tredje bind i triologien om Thomas Wingfold. De to øvrige bøkene er "Fra mørke til lys" og "Fortidens skygger".
Forlag Rex forl.
Utgivelsesår 1993
Genre Romantikk Religiøs litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.