Über

terror

av (illustratør), Jey Levang (illustratør), Lars Erik Helgemo (illustratør), C. Vinter (illustratør), Regine Toften Holst (illustratør), Tuva Røisli (illustratør) og Victoria Haallman Hamre (illustratør).

ÜberPress 2018 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Hva betyr det? Opprinnelig skulle denne uber-antologien ha gerilja som tema. Men etterhvert som historiene kom inn så var det tydelig at terror og gerilja er tema som glir over i hverandre. For hva er vel ikke en gerilja enn en gruppe mennesker som utøver terror for å nå sine mål?

Begrepet er ullent. Selve ordet "gerilja" oppstod for 200 år siden da Napoleon invaderte Spania og det spanske folk organiserte seg i små grupper som angrep okkupasjonsmakten hurtig, og trakk seg tilbake før franskmennene kunne slå tilbake. Taktikken kalte spanjolene for .liten krig". En liten krig mot noen som er mektigere enn deg. Det er essensen av den utfordringen som tegneserietegnerne fikk til denne antologien og hva du får lese.

Bokdetaljer

Forlag ÜberPress

Utgivelsesår 2018

Format Heftet

ISBN13 9788293254287

EAN 9788293254287

Serie Über

Språk Nynorsk

Sider 95

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket