Tysk skoleordbok består av en tysk-norsk del og en norsk-tysk del, hver med over 12 000 oppslagsord. Den bygger på samme oppdaterte ordboksbase som den store Tysk Ordbok, men er forkortet med sikte på å dekke det helt sentrale ordforrådet i tysk og norsk. Boka har godt med eksempler og har med idiomer, uttrykk og faste vendinger. Kjente ordtak er plassert i egne rammer. Skoleordboka har illustrasjoner som fungerer som små temaordlister. Ordboka er spesielt tilpasset elever i ungdomsskolen, men den passer også godt for andre som har liten erfaring med tysk. lett og raskt å slå opp på riktig ord tydelig betydningsinndeling tusenvis av eksempler fra moderne tysk og norsk faste uttrykk under tilhørende oppslagsord ordtak i egne rammer detaljerte opplsyninger om ordklasse, kjønn og bøyning for de tyske ordene også i den norsk-tyske delen minigrammatikk, nyttige faktasider og kart tillatt brukt ved eksamen i ungdomskolen og den videregående skolen
Utgivelsesår 2015
ISBN13 9788202403423