Boka gir en innføring i tysk økonomisk fagspråk. Første del av boka er en innføringsdel som består av enkle tekster om land, befolkning osv. Andre del tar for seg bruken av tysk i ulike typer handelskorrespondanse. Tredje del er en framstilling av politiske og økonomiske forhold i tysktalende land. Fjerde del tar bl.a. opp temaet telefonbruk. For elever og studenter med tysk som fag, men egner seg også ved selvstudium. Med oppgaver og tysk og norsk stikkordregister.
Forlag Cappelen Damm akademisk
Utgivelsesår 1995