Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka forteller om de ulike regionene i Tyrkia og de tradisjoner og spesialiteter menneskene der har. Den inneholder ei rekke oppskrifter på supper, forretter, pasta, bakverk, kjøtt- og fiskeretter og kaker og desserter. Har trinn-for-trinn forklaringer, menyforslag, ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Boka forteller om de ulike regionene i Tyrkia og de tradisjoner og spesialiteter menneskene der har. Den inneholder ei rekke oppskrifter på supper, forretter, pasta, bakverk, kjøtt- og fiskeretter og kaker og desserter. Har trinn-for-trinn forklaringer, menyforslag, ordliste og register.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788202159832
EAN 9788202159832
Serie Cappelens internasjonale kjøkken
Omtalt sted Tyrkia
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket