Typisk norsk

lutet, værbitt - fra torsk til fårikål

av (forfatter) og Yngve Ekern (forfatter).

Schibsted 2000 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter på norske spesialiteter som lutefisk, fårikål, kransekake og potetball. Den har oppskrifter på både fiske- og kjøttretter og kaker, og gir tips til hvordan man kan smøre fristende matpakker. Boka inneholder også diverse fakta og anekdoter.

Omtale fra forlaget

Få matjournalister har lettere penn enn Aftenpostens matskribenter Yngve Ekern og Tove Diesen - og få har mer kreative innfallsvinkler.
I "Typisk norsk" har de med stor oppfinnsomhet samlet utvalgte, norske spesialiteter mellom to permer. Her kvedes det om alt fra heilnorske, tradisjonelle retter som lutefisk og kransekake til mer fantasirike ting som godtekake, friterte klippfiskboller og rødmende poteter. Alt krydret med underholdende fakta og anekdoter.

Bokdetaljer

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788251618182

EAN 9788251618182

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 119

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket