Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på norske spesialiteter som lutefisk, fårikål, kransekake og potetball. Den har oppskrifter på både fiske- og kjøttretter og kaker, og gir tips til hvordan man kan smøre fristende matpakker. Boka inneholder også diverse fakta og anekdoter.
Omtale fra forlaget
Få matjournalister har lettere penn enn Aftenpostens matskribenter Yngve Ekern og Tove Diesen - og få har mer kreative innfallsvinkler.
I "Typisk norsk" har de med stor oppfinnsomhet samlet utvalgte, norske spesialiteter mellom to permer. Her kvedes det om alt fra heilnorske, tradisjonelle retter som lutefisk og kransekake til mer fantasirike ting som godtekake, friterte klippfiskboller og rødmende poteter. Alt krydret med underholdende fakta og anekdoter.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788251618182
EAN 9788251618182
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 119
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket