Two sides of life

av (forfatter).

Noble publ. 2008 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren er Apasje-, Cherokee-indianer, og i denne boka forteller han om sitt liv. Han tar opp forsøk på systematisk utryddelse av en hel folkegruppe, urbefolkningstro, myter og spiritualisme, og metoder for selvutvikling blant annet for å finne indre fred og lykke.

Omtale fra forlaget

J. Reuben Silverbirds .Two Sides of Life. er en personlig beretning og gir leseren et unikt innblikk i livet til Apache / Cherokee indianeren Silverbird. Det er en innholdsrik bok som blant annet tar opp forsøk på systematisk utryddelse av en hel folkegruppe, urbefolkningstro, myter og spiritualisme, og metoder for selvutvikling blant annet for å finne indre fred og lykke. Han håper på en ny era i amerikansk politikk med de forventninger som følger med Barack Obama som president i USA. Hans personlige fortellinger om foreldre vil røre deg, få deg til å le, gråte og få deg til å våkne.
Silverbird var i Norge i uke 13 og 14 og gjorde flere seminarer og pressearbeide, stor artikkel i Dagens Næringsliv om et av hans seminarer, 40.000 har sett Silverbird opptre på alternativmessene i Oslo, 400.000 har lest om Silverbird i stor reportasje i bladet Vi over 60, januar- utgaven, holdt fredskonsert den 3. april utenfor Stortinget.

Bokdetaljer

Forlag Noble publ.

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788299778206

EAN 9788299778206

Genre Personlige beretninger

Omtalt sted USA

Omtalt person J. Reuben Silverbird

Språk Engelsk

Sider 243

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket