Hvor ble det av Pedro, helten som forsvant i 1946 på et av sine farlige spesialoppdrag bak jernteppet? En ukjent tipser hans nære venn,Raphael Lipkin, om at Pedro befinner seg på et mentalsykehus i staten New York. Raphael drar dit, tar arbeid som bibliotekar og får snart kontakt med pasientene. Mot denne bakgrunnen foretar Wiesel sin nye utforskning av det som er et av hans hovedtemaer i alt han skriver: galskapen.
Utgivelsesår 1987
ISBN13 9788203157882
EAN 9788203157882
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.