Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken gir tips til nistemat, retter til leirbålet og mat man kan finne i naturen. Har register.
Omtale fra forlaget
Maten smaker fantastisk og turen blir morsommere med Turmat i sekken Denne boken gir svar på hvorfor mat alltid smaker så godt ute. Den gir tips om fristende nistemat, om herlige retter du kan lage over leirbålet og ikke minst hva du kan finne av mat i naturen. Prøv for eksempel pølser i slåbrok, maurpiss, kjøttkake i løk, hjemmelaget kaviar, blåskjell, bursdagsiskrem, sjokoladebanan eller sommerens beste feriedrikk.Fra innholdet:PlanleggingKjekt å ha medKokesett GourmettipsBålMat du finner på turSoppBærNøtterPlanter Mat i fjæraMat du lager på turTurdrikkeBoken er skrevet av Espen Farstad, som sammen med illustratøren Anders Kaardahl har utgitt en rekke populære friluftsbøker for barn. Kokebokeksperten Ingeborg Thomassen har vært fagkonsulent.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2004
Format Heftet
ISBN13 9788205323704
EAN 9788205323704
Serie Gyldendals turbøker
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket