Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på retter som kan tilberedes på stormkjøkken eller primus. Det gis også enkle tilberednings- og serveringstips, i tillegg til tips om hvordan man skal pakke tursekken, kle seg og høste av naturens ressurser.
Omtale fra forlaget
I denne boken presenteres 40 delikate oppskrifter - som alle kan tilberedes ute i naturen. Oppskriftene i boken "Turmat på alle fat" kan lages på stormkjøkken, og egner seg godt enten man er på fjellet, i båten, på ferie med campingvogna eller bare camper i veikanten. Kokk Bjørn Arve Larsen har satt sammen 40 spennende oppskrifter. Han har lagt vekt på at rettene skal være enkle å lage - enten man er ekspert på matlaging eller ikke. Eksempler på retter er "fjellsnacks", gulasj, fiskesuppe, speketallerken og kyllingsalat.
Forlag Commentum
Utgivelsesår 2003
Format Heftet
ISBN13 9788292309216
EAN 9788292309216
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket