Turkish cooking

authentic culinary traditions from Turkey

av (forfatter).

Quantum books 2003 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

This title offers over 100 authentic recipes that reflect the wealth of culinary tradition that has dominated since the Ottoman empire. Includes regional specialities such as Bulghur wheat salad, Stuffed vine leaves, Shish kebab, and Turkish delight. With index.

Omtale fra forlaget

This title offers over 100 authentic recipes that reflect the wealth of culinary tradition that has dominated since the Ottoman empire. Includes regional specialities such as Bulghur wheat salad, Stuffed vine leaves, Shish kebab, and Turkish delight. With index.

Bokdetaljer

Forlag Quantum books

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9781861606211

EAN 9781861606211

Omtalt sted Tyrkia

Språk Engelsk

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket