Turkey

world food

av (forfatter), Jim Masters (forfatter) og Perihan Masters (forfatter).

Lonely Planet 2000 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

For the traveller, Turkey is a feast even when you're not eating; a banquet of plenty expressed colours, smells and customs. In this unique guide to the culture of food and drink in Turkey, you'll discover that with every scoop of pilav, or swig of raki, you learn more about the essence of Turkish culture.Afiyet olsun!
. an exploration of the regional influences which make up Turkish cuisine. an intimate guide to home cooking, traditions and celebrating with food. the definitive culinary dictionary, a quick reference glossary and useful phrases for every food and drink occation. tantilising photography & recipes

Bokdetaljer

Forlag Lonely Planet

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9781864500271

EAN 9781864500271

Serier Lonely planet world food Lonely planet

Språk Engelsk

Sider 262

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket