Omtale fra forlaget
For the traveller, Turkey is a feast even when you're not eating; a banquet of plenty expressed colours, smells and customs. In this unique guide to the culture of food and drink in Turkey, you'll discover that with every scoop of pilav, or swig of raki, you learn more about the essence of Turkish culture.Afiyet olsun!
. an exploration of the regional influences which make up Turkish cuisine. an intimate guide to home cooking, traditions and celebrating with food. the definitive culinary dictionary, a quick reference glossary and useful phrases for every food and drink occation. tantilising photography & recipes
Forlag Lonely Planet
Utgivelsesår 2000
Format Heftet
ISBN13 9781864500271
EAN 9781864500271
Serier Lonely planet world food Lonely planet
Språk Engelsk
Sider 262
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket