Boka beskriver 30 turer gjennom Oslos mange parker og grøntområder. Hver tur presenteres med områdets historie, detaljert kart, terreng og adkomst. Med litteraturliste og stikkordregister.
Kan en storby og opplevelse av friluftsliv la seg kombinere? Her er det herved bevist! I denne boka retter vi oppmerksomheten mot de mange grønne lungene i selve byen. Vi har gått opp 30 turer som går gjennom et stort antall parker og grøntområder og viser et variert utvalg av turmuligheter med aktiviteter og opplevelser, året rundt. Hver tur presenteres med et detaljert kart samt en liten faktaboks med opplysninger om hvor lang tid du bør beregne, hva slags terreng du møter og hvordan du kommer deg til turens startpunkt. I tillegg er det symboler for hver tur som viser diverse fasiliteter som ballbane, lekeplass, bade/plaskemuligheter etc.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2011