Boken beskriver 115 turforslag som er sortert under områdene Trollheimen, Sylan, Femundsmarka, Dovrefjell -Sunndalsfjella, Fjordruta og Nord-Trøndelag samt under temaene sykkelturer og kanoturer. Har også et eget kapittel om dagsturmuligheter fra noen av de betjente turisthyttene i Sylan og Trondheimen.
Turbok-klassikeren TURGLEDE utgis nå i ny, revidert utgave. Dette er turhåndboka for store og små som er glad i å ferdes i den trønderske naturen. Turer som er spesielt godt egnet for barn er merka med eget symbol. Boka inneholder hele 118 turforslag, de fleste er til fots eller på ski i fjellet, oversiktlig inndelt under områdene Trollheimen, Sylan, Femundsmarka, Dovrefjell-Sunndalsfjella, Fjordruta (NY) og Nord-Trøndelag. Den reviderte utgaven har dessuten med en fyldig presentasjon av turisthytter samt oversiktskart for hvert område med merkede ruter inntegnet. I tillegg har boka egne kapitler som beskriver turer med kano og sykkel. Du vil også finne mye nyttig tilleggsinformasjon knyttet til turene som vil berike turopplevelsene. Boka er rikt illustrert med bilder og kart. Obligatorisk bok i alle turglade hjem.
G O D T U R!
Forlag Trondhjems turistforening
Utgivelsesår 2004
Omtalt sted Møre og Romsdal Oppland Trøndelag
Rebound lesing. Jeg driver så smått og planlegger sommerens turer og da er denne boken kjekk å ha. Fint oppdelt, lett å finne frem i, generell informasjon om hyttene, betegnelsene. Turer for barn er spesielt merket. Topp bok for å planlegge turen!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.