Reisehåndboka inneholder blant annet bakgrunnsstoff om reisemålet, kart, informasjon om severdigheter, turforslag, miniparlør, m.m. Med stikkordregister.
TUREN GÅR TIL SPANIEN
Mægtige, solbrændte vidder med millioner af oliventræer og græssende fåreflokke. Hvidkalkede landsbyer og monumentale storbyer. High-tech museer og smukke torv fulde af liv. Mystiske religiøse fester og avantgardiske barer. Tyrefægterarenaens drama, katedralens ro. Fortid og nutid mødes som i en tidsmaskine.
TUREN GÅR TIL ER DEN DANSKE REJSEHÅNDBOG SOM REVIDERES HYPPIGST. DENNE UDGAVE INDEHOLDER: 26 DETALJEREDE KORT, ALLE DE INTERESSANTE SEVÆRDIGHEDER, MASSER AF PRAKTISKE OPLYSNINGER, SOLID INDFØRING I BEFOLKNING, HISTORIE OG KULTUR, INFORMATIV OG PRÆCIS TEKST, UNDERHOLDENDE TEMABOKSE.
Forlag Politikens forlag
Utgivelsesår 2001
Serier Turen går til Politikens rejsebøger
Omtalt sted Spania
Språk Dansk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.