Reisehåndboka inneholder blant annet bakgrunnsstoff om reisemålet, kart, informasjon om severdigheter, turforslag, miniparlør, m.m. Med stikkordregister.
"Turen går til Moskva, Skt. Petersborg og Den transsibiriske jernbane" sætter fokus på vilde eventyr og gåsehudsfremkaldende naturscenarier på en af verdens mest berømte togstrækninger.
Med insider-viden og spændende baggrundsartikler fortæller Ruslands-eksperten Per Dalgård om det nye Rusland, og giver bud på hvad man skal opleve i de to russiske metropoler samt - ikke mindst - på turen langs Den transsibiriske jernbane.
Den transsibiriske jernbane, som med sine 9.289 km er verdens længste, går gennem Rusland fra Moskva til Vladivostok, men de fleste rejsende vælger den transmongolske rute, fordi den giver mulighed for at besøge hele tre lande - Rusland, Mongoliet og Kina.
Forlag Politikens forl.
Utgivelsesår 2013
Serier Turen går til Politikens rejsebøger
Omtalt sted Moskva St. Petersburg
Språk Dansk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.