Tsjekkeretter

en gourmandreise gjennom tradisjonelle tsjekkiske retter

av (forfatter), Hans Welle-Watne (forfatter) og Robert Zelenka (illustratør).

Bodoni 2012 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Heftet inneholder oppskrifter på tradisjonelle tsjekkiske matretter presentert for norske forhold. Her finner du blant annet bestemors tsjekkiske potetsuppe, oksekjøttsuppe med leverboller, gulasj, høns i paprikasaus, apfelstrudel, øllepølse og marinert camembert.

Omtale fra forlaget

Denne boken omhandler tradisjonelle tsjekkiske matretter, presentert for norske forhold. Den er fremskapt på en uhøytidlig måte slik det fremgår av ordene "tsjekke.retter" og gourmand". Vi har skrevet den med et glimt i øyet og et glass godt tsjekkisk øl i venstrehånden. Håper den faller i smak. Filip Bis, autorisert guide i Tsjekkia og magister i norsk

Bokdetaljer

Forlag Bodoni

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788271286361

EAN 9788271286361

Omtalt sted Tsjekkia

Språk Bokmål

Sider 70

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket