Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Heftet inneholder oppskrifter på tradisjonelle tsjekkiske matretter presentert for norske forhold. Her finner du blant annet bestemors tsjekkiske potetsuppe, oksekjøttsuppe med leverboller, gulasj, høns i paprikasaus, apfelstrudel, øllepølse og marinert camembert.
Omtale fra forlaget
Denne boken omhandler tradisjonelle tsjekkiske matretter, presentert for norske forhold. Den er fremskapt på en uhøytidlig måte slik det fremgår av ordene "tsjekke.retter" og gourmand". Vi har skrevet den med et glimt i øyet og et glass godt tsjekkisk øl i venstrehånden. Håper den faller i smak. Filip Bis, autorisert guide i Tsjekkia og magister i norsk
Forlag Bodoni
Utgivelsesår 2012
Format Heftet
ISBN13 9788271286361
EAN 9788271286361
Omtalt sted Tsjekkia
Språk Bokmål
Sider 70
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket